AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 08:44
Carrasco bekræfter: Forhandlingerne med Arsenal går godt

Yannick Carrasco fortæller til spanske Sport, at forhandlingerne med Arsenal forløber planmæssigt.


Yannick Carrasco har fået kolde fødder over sit skifte til Kina og ønsker at vende hjem til Europa, og i øjeblikket ser det ud til, at han får sit ønske opfyldt via Arsenal.

Forleden berettede Gazzetta dello Sport-journalisten, at The Gunners og den belgiske winger var i forhandlinger,  og nu bekræfter Carrasco også selv, at det er tilfældet.

- Forhandlingerne går godt.  Jeg ved, at jeg er en vigtig spiller for mit hold (Dalian Yifang, red.),  men jeg håber, de lader mig skifte,  fortæller Carrasco til Sport.

Tilbage i vintertransfervinduet forsøgte Arsenal også at hente den tidligere Atletico Madrid-spiller,  men måtte bukke under for de krav, som den kinesiske klub stillede. 

Nu krydser den 25-årige belgier fingre for, at klubberne kan nå til enighed.

- Fra et personligt og familiemæssigt synspunkt håber jeg, at jeg kan vende tilbage til Europa. Premier League er en mere fysisk liga, men der er også meget rum at løbe i,  siger Carrasco.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED