Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2020 17:41
Carragher raser på Spurs' vegne: Reglerne for hånd på bolden er en skændsel

Jamie Carragher var i det røde felt, efter en sen kendelse for hånd på bolden kostede Tottenham sejren mod Newcastle.


Jamie Carragher kalder reglerne for hånd på bolden en joke, efter Newcastle langt inde i overtiden blev tilkendt et straffespark mod Tottenham. 

Andy Carrolls hovedstød ramte en hoppende Eric Diers arm, men det var svært at se, hvordan den springende Spurs-spiller skulle have undgået kontakten.

Kampdommer Peter Bankes pegede dog på straffesparkspletten efter at have set situationen igennem, hvorefter Callum Wilson omsatte til slutresultatet 1-1.

Og den kendelse var ganske enkelt en skændsel, mener Jamie Carragher.

- Det er en komplet skændsel. En joke. Newcastle-fans vil være i ekstase, men jeg tror, alle andre i dette land vil være enige med mig, sagde Carragher til Sky Sports efter slutfløjt.

- Eric Dier hopper efter bolden, men har ingen kontrol over, hvor hans arme er på vej hen. Hovedstøder kommer en halv meter fra ham og rammer ham på bagsiden af armen, så han har ingen ide om, hvad der foregår. Hvem der end er involveret i at lave disse regler, så bliver de nødt til at stoppe dem, for det ruinerer fodbolden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED