AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 11:23
Carragher med Liverpool-kritik: Det har altid været et problem

Jamie Carragher mener ikke, at Liverpool har den store kreativitet på midtbanen.


Liverpool tabte det første opgør mod Atletico Madrid i Champions League-ottendedelsfinalen.

Jürgen Klopps tropper havde det meste af boldbesiddelsen i store dele af kampen, men havde problemer med at tilspille sig de helt store chancer.

Jamie Carragher mener ikke, at Liverpool har nok kreativitet på midtbanen til at skabe problemer for en modstander som Atletico Madrid.

- Liverpool blev ikke frustreret efter Atletico Madrids mål, men de kunne ikke skabe noget. De har ikke kreativiteten på midtbanen. Det har altid været et problem, siger Carragher til Viasat.

- Man skal også rose Atletico for at forsvare godt. Det vigtigste for Liverpool var, at man ikke mistede disciplinen og fik en udvisning eller ikke tabte med 0-2.

- Liverpool har stadig gode muligheder for at få videre. Hvis det endte 2-0, ville Liverpool næsten være ude. Atletico fortjente sejren, men Liverpool kommer til at gøre det meget bedre på Anfield, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED