AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:08:2017 13:37
Carragher: Liverpool sælger ikke Coutinho

Jamie Carragher tror ikke, at Liverpool bukker under for det pres, Coutinho-lejren forsøger at lægge på stjernen, som gerne vil til FC Barcelona.


Philippe Coutinho tog meget af opmærksomheden i Premier League-sammenhæng fredag.

Tidligt på dagen var Liverpools ejere, FSG, ude og slå fast, at de under ingen omstændigheder vil sælge Coutinho for nogen pris.

Efterfølgende sendte Coutinho ifølge flere troværdige medier en mail til Liverpool, hvori han informerede dem om, at han vil presse et Barcelona-skifte igennem.

Jamie Carragher tror på, at Liverpool holder fast, og at en lignende situation, som da Luis Suarez ville til FC Barcelona i 2013, men måtte blive endnu et år, kan udspille sig.

- Jeg troede ikke, at han ville indgive en transferanmodning, hvis jeg skal være ærlig, sagde Carragher i aftes til Sky.

- Jeg var overrasket over det. Jeg ved ikke, om det var en reaktion på, at klubben lavede det statement tidligere på dagen.

- Det er en lignende situation som med Suarez, hvor han indgav en transferanmodning og blev tvunget til at blive af FSG, men du følte hele tiden, at han kun ville blive i klubben i 12 måneder.

- Før Coutinho indgav sin transferanmodning, troede jeg, at Liverpool ville holde på ham, men han skifter nok om 12 måneder, slutter Carragher, der mener, at alt dette sker for sent i transfervinduet til, at Liverpool vil overveje et salg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED