Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2021 19:02
Carragher: Kane bør også være skuffet over City

Harry Kane bør være lige så skuffet over Manchester City som Tottenham, lyder det fra Jamie Carragher i en klumme.


Harry Kane skal ikke kun rette sin vrede og skuffelse mod Tottenhams topfigur Daniel Levy.

Det skriver Jamie Carragher i en klumme for Telegraph.

- Hvis jeg var Kane, så ville jeg være lige så skuffet over Sheikh Mansour som Levy. Og så ville jeg spørge mig selv: 'Hvorfor har de ikke matchet min markedsværdi?', skriver Carragher og fortsætter.

- Privat må han sågar undre sig over hvor vidt City er villige til at gå, for at få ham. Som den formodede topprioritet denne sommer, burde han for længst have været præsenteret i en City-trøje.

Jamie Carragher undrer sig også over Manchester Citys fremgangsmåde, hvor man ikke lader til at have en Plan B nu og her. For eksempel at smide £100 millioner for Kylian Mbappé, der har et enkelt år tilbage af sin kontrakt.

Harry Kane har 11 dage til at komme væk fra Tottenham og ellers... Så må han formentlig bede om tilgivelse blandt Tottenhams fans, der ikke er imponerede over deres stjerneangribers opførsel denne sommer.

Én ting er dog sikker: Transfersagaen er langt fra overstået.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE