AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2022 15:04
Carragher ikke imponeret: Derfor er Lukaku en tikkende bombe

Jamie Carragher forestiller sig, at Lukakus situation i Chelsea kan eskalere i fremtiden.


Chelsea investerede næsten £100 millioner i Romelu Lukaku i sidste transfervindue.

Det startede også godt med tre mål efter de første tre ligakampe, men nu står han blot noteret for fem mål i 15 kampe. 

I sidste måned lavede Romelu Lukaku et interview med Sky Sports, som i den grad fyldte overskrifter, da han bl.a. sagde, at han savnede Italien og ville tilbage til Inter Milan en dag. Det fik Thomas Tuchel til at droppe belgieren til den efterfølgende kamp.

Jamie Carragher har heller ikke været imponeret af Lukaku, og han forestiller sig, at situationen kan eskalere i omklædningsrummet. Det skriver han i sin klumme på Daily Telegraph.

- Da Lukaku skrev under for Chelsea var meldingen, at han var en anden spiller, end da han forlod Manchester United. Seks måneder senere er der kun en observation omkring skiftet tilbage til Chelsea: Det er han ikke, skriver Jamie Carragher i sin klumme.

- Al den snak om, at han var blevet meget bedre taktisk efter at have arbejdet med Conte, har vist sig at være forhastet. Tuchel har nu den samme spiller, som fik Manchester United til at løbe tør for tålmodighed og sælge ham til Inter. 

- Derfor kan jeg heller ikke lade være med at tænke på, at der er en tikkende bombe i Chelseas omklædningsrum med både klubben og spilleren, der løber tør for tålmodighed med hinanden.

- På papiret ser Chelsea ud til at være et mere balanceret hold med Lukaku. Realiteten er dog, at de har været mest farlige uden ham. Lad os heller ikke glemme, at Chelsea vandt Champions League ved at bruge Havertz som falsk 9'er, inden de købte Lukaku, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE