AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2022 13:56
Carragher har ondt af United-fans: "Klubben er blevet en joke"

Jamie Carragher revser Glazer-familien og deres måde at lede Manchester United på-


- Jeg har ondt af Manchester United-fans. Glazer-familien gør deres klub til en joke.

Sådan indleder Jamie Carragher sin seneste klumme for Daily Telegraph, hvor han ser nærmere på Glazer-familiens ejerskab af Manchester United.

Liverpool-legenden er overbevist om, at den dårlige ledelse hos ejerne har en afgørende betydning for resultaterne på banen.

- Så mærkeligt det end lyder, så har jeg virkelig sympati for Manchester United-fans. Liverpool-fans har været i samme situation; protester mod ejere, som de ikke vil have, og vi ved, hvordan det føles, skriver Jamie Carragher for Daily Telegraph.

- Under dette ejerskab er Manchester United blevet gjort til grin. Ikke bare i dette land, men i hele verden, hvor Elon Musk har joket om at købe klubben. Det er et rod på og uden for banen, og det bunder ud i meget mere end de nuværende spillere eller trænerstaben. Hvis en klub ikke bliver drevet ordentligt fra toppen, så vil der opstå problemer. 

- De har brugt uger på at jagte Frenkie de Jong, og nu forsøger de på at hente Casemiro fra Real Madrid Fra de Jong, til Rabiot, og nu til Casemiro. De er alle forskellige spillere med forskellige stile og alder. Hvad er planen? Hvor er strategien? Det er pinligt, lyder det fra Jamie Carragher. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE