AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 13:35
Carragher forklarer: Derfor vinder van Dijk ikke Ballon d'Or

Jamie Carragher tror ikke, at Virgil van Dijk vinder næste års Ballon d'Or-pris.


Virgil van Dijk har haft en formidabel sæson med Liverpool og kunne slutte sæsonen af med at løfte Champions League-trofæet.

Præstationerne og Champions League-trofæet har gjort den hollandske midtstopper til en af favoritter til at vinde næste års Ballon d'Or. 

Liverpool-legenden, Jamie Carragher, tror dog ikke, at det er helt nok til at vælte Lionel Messi af pinden.

- Jeg så, at van Dijk var foran Messi hos bettingselskaberne, men for at være ærlig tror jeg, at Messi vinder den. Man ser sjælden en midtstopper vinde den. Det gjorde Cannovaro i 2006, og det var formentlig pga. VM-trofæet, siger Carragher til Sky Sports.

- Jeg synes ikke, at van Dijks spil har ændret sig gennem sæsonen. Man skal vinde store ting, og det gjorde han med Champions League, og det har gjort ham til en af verdens bedste. 

- Vi har tidligere snakket om Pique og Ramos, som nødvendigvis ikke har været bedre, men de har medaljer for klubhold og landshold. Derfor vil Virgil være skuffet over at tabe Nations League. Det er ikke VM eller EM, men det er et lille fint trofæ for hans land, lyder det fra Carragher.

Skulle Lionel Messi gå hen og vinde Ballon d'Or, vil det være hans sjette pris.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED