Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2020 22:45
Carragher er ikke imponeret: Her er Manchester Uniteds svaghed

Jamie Carragher forudser, at Manchester United får problemer med omstillingerne mod sig.


Nyindkøbet Donny van Beek blev skiftet ind i anden halvleg i stedet for Paul Pogba i weekendens 1-3-nederlag til Crystal Palace.

Efter indskiftningen faldt Bruno Fernandes længere ned på banen, og han mener ikke, at Ole Gunnar Solskjær & Co. vil være gode nok til at stoppe modstandernes omstillinger, som også var et af problemerne i kampen mod Crystal Palace.

- I slutningen af sidste sæson spillede de rigtig godt, og de skal nok ramme det niveau igen, siger Carragher til Sky Sports.

- Jeg er ikke overbevist af det her hold, som er begyndt at have meget mere boldbesiddelse efter Brunos ankomst. Pogba er på den centrale midtbane, og med mere boldbesiddelse vil de få flere omstillinger mod sig, og de har ikke midtbanen til det.

- De har van de Beek, der kom ind som 10'er, og Bruno faldt tilbage. Jeg tror, at den konstellation vil være alt for nem at lave omstillinger på, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED