Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2020 19:33
Carragher er frustreret: Man skal gøre sig fortjent til at straffespark

Jamie Carragher håber, at man kan skrotte den nuværende regel om 'hånd på bold'.


Jamie Carragher var hurtigt ved tasterne på de sociale medier efter kampen mellem Tottenham og Newcastle, da Newcastle fik et straffespark i slutningen af kampen.

Kendelsen frustrerede managers, spillere og tidligere spiller - heriblandt Jamie Carragher.

Han mener, at man skal gøre sig fortjent til et straffespark, og derfor bør skrotte den nuværende regel.

- Man skal huske, at fodbold er meget anderledes. Det er en sport, hvor man ikke scorer mange mål eller point. Det er stort at score et mål, og det skal være svært at score et mål. Det er dét, der gør det så fedt. 

- Et mål er så vigtigt, og et straffespark er en god mulighed for at score. Selv med et straffespark skal man gøre sig fortjent til det. Det kan ikke være rigtigt, at man bare kan sparke eller heade bolden på en arm og få et straffespark.

- Det er det, der frustrerer mig. Man kan få noget ud af en kamp uden at skabe noget som helst i en kamp, lyder det fra Carragher.

Se og hør indslaget her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED