AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 17:11
Carragher: Én af Liverpools seks verdensklassespillere er til salg

Jamie Carragher mener, at Liverpool-fansene ville være parate til at sælge én af sine klassespillere.


Det var måske ikke klassespil, men hårdt slid, som i sidste ende sikrede Liverpool endnu en sejr i Premier League mod West Ham mandag aften.

Mandag var måske en offday, men Liverpool har masser verdenklassespillere, som kan levere fodbold fra øverste hylde -  seks af slagsen, mener Jamie Carragher.

- Jeg synes, at Liverpool har seks verdensklassespillere. De har målmanden Alisson, så har de Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah-

Alisson vandt Den Gyldne Handske i tre forskellige turneringer sidste sæson, Trent Alexander-Arnold har nu slået assistrekorden for en forsvarer to sæsoner i streg, Van Dijk var tæt på at vinde Ballon D'or, hvor Sadio Mané blev nummer fire.

Roberto Firmino anses som blandt de bedste angribere i verden, selvom hans scoringsstatistik ikke er fænomenal.  Til gengæld laver Mohamed Salah masser mål og er klubbens topscorer igen i denne sæson.

Alligevel føler Jamie Carragher, at skulle fansene vælge én af disse verdenklassespillere, som de gerne så solgt, så var det The Egyptian King.

- Hvis man spurgte Liverpool-fansene, om de ville tage et stort beløb for en af de fem andre spillere end Mohamed Salah, ville de sige nej, uanset hvad prisen var. Der er ingen chance for, at man ville sælge Alisson ellere Van Dijk, siger Carragher.

- Men hvis en klub tilbød £130 millioner for Salah, så ville man sige ja. Man ville i hvert fald tænke over det.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED