AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2020 10:14
Carragher: Derfor har Chelsea ikke en chance for at vinde titlen

Liverpool-legenden mener ikke, Chelsea kan spille med om titlen, før klubben skaffer sig en målmand i verdensklasse.


Både Pep Guardiola og Jürgen Klopp havde problemer med at vinde titler, inden begge toptrænere adresserede sine problemer med målmandsposten og skiftede henholdsvis Joe Hart, Claudio Bravo og Simon Mignolet ud med Ederson og Alisson.

Frank Lampard bliver nødt til at gøre det samme med Kepa Arrizabalaga, hvis Chelsea skal have nogen chance for at vinde titlen i denne eller fremtidige sæsoner. Det mener Jamie Carragher.

- Chelsea har brugt mange penge, men inden de retter målmandssituationen, tror jeg ikke, Chelsea har en chance for at vinde Premier League. Man behøver bare se på Guardiola og Klopps problemer, inden de fik hentet målmænd i topklasse, fortæller Carragher til Sky Sports.

Sidste sæson havde Kepa Arrizabalaga den dårligste redningsprocent i hele Premier League, og spanierens præstation mod Brighton i sæsonåbneren mandag aften var heller ikke just imponerende.

Chelsea og Frank Lampard er udmærket godt klar over problemerne på målstregen, og klubben skulle allerede i skrivende stund have sikret sig Rennes-målmanden Edouard Mendy. Kun den officielle præsentation mangler.

Vi kender ikke alverden til den 28-årige senegaleser, men er han ikke topklasse,  tror Carragher stadig ikke på, at titlen havner på Stamford Bridge.

- Målmændene gør en forskel, og signer Chelsea en målmand i topklasse, kommer det til at lave en stor forskel. Chelsea har brugt sine penge fornuftigt denne sommer, men uden en målmand har de ingen chance, siger Carragher.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED