AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 09:50
Carragher: Denne spiller kunne tage Liverpool til næste niveau

Liverpool-legenden føler, at hans gamle klub burde skue mod særligt én Leicester-spiller.


Manchester United ser ud til at være blevet forbedret defensivt efter købet af Harry Maguire, og Liverpool kunne også tage skridtet til næste niveau, hvis man shoppede hos Leicester og hentede James Maddison.

Den unge playmaker, som angiveligt var værdisat til £60 millioner denne sommer, fortsætter med at fange øjet for The Foxes og var den mest chanceskabende spiller i hele Premier League sidste sæson.

Mod Chelsea lignede den unge englænder en mand, som fortsatte, hvor han slap ved starten på sommeren, og han er ifølge Jamie Carragher spilleren, som kan løfte The Reds til næste niveau.

- Jeg synes, han er en af de spillere uden for et top seks-klub, som Liverpool burde kigge på, sagde Carragher til Sky Sports' Monday Night Football.

- Folk har snakket om Coutinho, men det kommer ikke til at ske. Maddison kommer til at koste mange penge, men han burde være den spiller, som Liverpool ser til, hvis de vil tage endnu et skridt op.

Hans makker i kommentatorboksen, Gary Neville, forstår godt, hvorfor Jamie Carragher ville elske at se James Maddison tilføjet til Liverpool-truppen.

- Han er en ægte kreativ spillere og kommer til at spille for England og blive involveret i EM-slutrunden. Jeg synes, han er enestående, fortalte Neville.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED