AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 20:24
Carragher begrunder: Derfor skal Liverpool ikke gå efter De Ligt

Jamie Carragher mener ikke, at Liverpool bør hente Matthijs de Ligt, da de har spillere til den position.


I starten 2018 investerede stort ved at hente Virgil van Dijk i Southampton for en sum af £75 millioner.

I dette transfervindue florerer der rygter om, at Liverpool skulle være interesserede i Matthijs de Ligt, men Jamie Carragher mener ikke, at The Reds har brug for at investere stort i endnu en forsvarsspiller.

- Matip har været inde i varmen, og han har været fremragende. For tre måneder siden tænkte jeg, at vi skulle købe en ny midtstopper. Man kunne ikke regne med Lovren eller Gomez pga. skader, og Matip var vores fjerdevalg, og man tænkte: "Er han god nok?", siger Jamie Carragher til The Anfield Wrap.

- Nu synes jeg, at det ville være skørt at hente en ny midtstopper. Måske hvis Lovren smutter. Jeg kender ikke til hans kontraktsituation.

- Han er alt for skadesplaget efter min mening, og hvis der kom et god bud, og man kunne købe en uden at sprænge banken, så bør man sælge ham. Vi har Gomez, som var fantastisk i starten af sæsonen, og han skal have en chance.

- Desværre er Lovren for skadet, og det har man ikke råd til. Det er bare ikke godt, og vi har to gode partnere til van Dijk i Matip og Gomez, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED