Cardiff tager springet væk fra nedrykningspladserne med sejr over Wolves

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
30.11.2018 Kl. 22:11
Cardiff vandt opgøret mod de andre oprykkere fra Wolverhampton med 2-1 fredag aften.

Med et comeback fredag aften sikrede Cardiff sig tre vigtige point, da Junior Hoilett med sit mål til 2-1 sikrede sejren i kampen mod medoprykkerne fra Wolverhampton.

Det var ellers Ulvene, der startede bedst, da Matt Doherty bragte Wolves i front efter tyve minutters spil.

Cardiff kom dog fra halvleg med fornyet håb og udnyttede en dødbold til at udligne med mål af Aron Gunnarsson.

Inspireret af målet lagde The Bluebirds efterfølgende stort pres på Wolves-forsvaret, som panisk clearede bold efter bold, indtil netop en dårlig clearing landede for fødderne af Junior Hoilett, der fra sin position på kanten af feltet kunne fuldende comebacket og sikre Cardiff sejren.

Med de tre point rykker Neil Warnocks mandskab i hvert fald midlertidigt væk fra nedrykningspladserne.