AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 12:06
Callum Wilson: VAR vil gøre Premier League usjov

Bournemouth- angriberen er bange for, at introduktionen af VAR i næste sæsons Premier League vil tage ”det sjove” ud af ligaen.


Den engelske angrebsspiller så ud til at score det afgørende mål mod Schweiz, men blev i stedet offer for VAR, idet England for anden gang på fem dage blev bortdømt via videosystemet.

Ovenpå kendelsen er Wilson bange for, at det ikke vil blive et enestående tilfælde, og at samme situation vil ske mange gange i næste sæsons Premier League, hvor VAR vil blive indført.

- Det kommer til at tage det sjove ud af Premier League. Du scorer, og du jubler, men alligevel venter du på, at målet bliver underkendt. Det bliver et antiklimaks, når man rent faktisk har scoret, udtaler han til Sky Sports.

- Det er en kontaktsport, og jeg synes, at tvivlen skal komme angriberne til gode.

VAR vil blive implementeret i alle Premier League-klubber i næste sæson. Liverpool og Manchester United er de eneste, der ikke vil kunne vise gengivelser på stadion.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED