Cahill sparkede Chelsea til sejr

Af Søren Nørgaard
18.03.2017 Kl. 16:57
Gary Cahill blev matchvinder for Chelsea, da han kort før tid scorede til slutresultatet 2-1.

Efter en lige åbning på kampen kom Chelsea i front efter 12 minutter. Willian sparkede et frispark direkte i kassen, men brasilianeren fik en hjælpende hånd, da Stoke-målmand Lee Grant ikke så alt for godt ud inde på stregen.

Den tidlige scoring til gæster lagde samtidig en dæmper på opgøret. Chelsea trak sig tilbage og levede på kontra, mens Stoke havde svært ved at bryde Chelsea-defensiven op. Efter en halv time fik hjemmeholdet dog bolden i nettet, men dommeren fløjtede for frispark til stor utilfredshed for hjemmeholdets fans.

Få minutter senere fløj Stoke-tilhængerne igen op ad stolene. Gary Cahill begik straffespark og Jonathan Walters sparkede sikkert udligningen ind bag Thibaut Courtois i Chelsea-målet.

Anden halvleg blev en lige affære med chancer til begge mandskaber. Efter en time fik Chelsea igen frispark uden for feltet. Marcos Alonso sparkede dog på overlæggeren, hvorfor stillingen stadig var 1-1.

Det lignede længe, at kampen ville ende uafgjort, men kort før tid fik Chelsea tilkæmpet sig et hjørnespark. Stoke fik ikke clearet og så endte bolden for fødderne af Gary Cahill, der sparkede gæsterne på sejrskurs.

Stoke forsøgte at svare igen, men i stedet kunne hjemmeholdets Phil Bardsley modtage sit andet gule kort og dermed forlade kampen et par minutter før de andre. Dermed sluttede kampen Bet365 Stadium 2-1 til gæsterne fra Chelsea, der lægger nyt pres på de andre tophold i Premier League.