AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 18:42
Cahill lægger presset over på PL-rivalerne

Gary Cahill mener, at Chelsea med dagens sejr har lagt presset over på de øvrige titelbejlere i Premier League.


Chelsea udbyggede føringen i toppen af Premier League, da Gary Cahill blev matchvinder med en sen scoring i 2-1-sejren over Stoke City lørdag. Sejren betyder, at Chelsea er klart nummer et i Premier League. Selvom de færreste nu tror, at noget andet hold kan indhente The Blues i kampen om mesterskabet, så mener Cahill alligevel, at de andre hold i toppen vil føle presset i kampene søndag:

- Manageren har fortalt os, at vi skal fortsætte med at spille vores spil og at sejre er det eneste der tæller på det her tidspunkt af sæsonen, siger Cahill til BBC Sport og fortsætter:

- Vi har kun spillet to Premier League-kampe i denne måned og vi har fået resultaterne, så nu kan vi låne os tilbage og se kampene i morgen. Nu er der pres på de andre hold i rækken. Jeg har selv stået i den situation, de gør nu, hvor topholdet over mig har vundet og der er man tvunget til at få et resultat. Det er svært, siger Cahill.

Med 2-1-sejren har Chelsea nu 13 point ned til Tottenham og Manchester City.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED