AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 13:18
Caballero kæmper fortsat for at blive førstevalg for Argentina

Willy Caballero ved ikke endnu, om det bliver ham, der får tjansen som førstemålmand for Argentina under VM-slutrunden.


Det argentinske landshold må undvære den normale førstemålmand, Sergio Romero, på grund af en knæskade.

Dermed kæmper Willy Caballero, Franco Armani og Nahuel Guzmán om pladsen som førstevalg mellem stængerne for den sydamerikanske stormagt under VM-slutrunden. Her ligner det umiddelbart, at Willy Caballero vinder kampen, men Chelsea-spilleren er endnu ikke sikker på sin plads.

- De tre målmænd har en følelse af at være startere. Indtil vi hører startopstillingen fra landstræneren, ved vi ikke noget. Jeg spillede den sidste kamp, men vi kæmper stadig for pladsen hver dag. Jeg synes, at Argentina eller Jorges stil kræver, at målmanden spiller meget mere med fødderne, siger Willy Caballero på et pressemøde ifølge ESPN.

Den 36-årige Willy Cabellero, der er reservemålmand i Chelsea, er blot noteret for tre landskampe for Argentina, som møder Island i den første gruppekamp på lørdag. Efterfølgende møder de Nigeria og Kroatien i gruppe D.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED