AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 16:08
Caballero efter uafgjort: Guardiola var stolt

Willy Caballero afslører, at Pep Guardiola var stolt af sine spillere efter det uafgjorte resultat mod Liverpool søndag aften.


Manchester City blev i sidste uge sendt ud af Champions League, da de samlet tabte til franske AS Monaco. Søndag aften fik Pep Guardiolas tropper oprejsning, da de på hjemmebane spillede 1-1 mod Liverpool. Efterfølgende udtalte Manchester Citys spanske manager, at det var hans stolteste dag som manager. 

Nu forklarer City-målmand Willy Caballero, at han og holdkammeraterne fulgte spanierens taktik til punkt og prik imod The Reds:

- Det som han sagde til medierne, sagde han også til os spillere i omklædningsrummet. Han var meget stolt af vores præstation, siger den argentinske keeper. 

Liverpool gjorde det svært for Manchester City i begyndelsen og kom også foran. The Citizens fik dog kæmpet sig tilbage og det glæder den tidligere Malaga-målmand:

- Det var en svær begyndelse på kampen. Vi havde lige tabt i Champions League og så mødte vi et stærkt hold i Liverpool. Men vi spillede rigtig godt og skabte mange chancer igennem kampen. Det er også derfor, at Guardiola er stolt, slutter Willy Caballero. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED