AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 19:12
Bytte, bytte, købmand: West Bromwich vil skifte Rondon ud med Gayle

Dwight Gayle bombede mål ind for West Bromwich i den forgangne sæson. Det var dog ikke nok til at sikre klubben en oprykning til det fineste selskab. Klubben vil alligevel gerne have den målfarlige englænder tilbage.


Dwight Gayle vidste i høj grad, hvor målet stod i sidste sæson. Englænderen scorede 23 mål i 39 Championship-kampe. Den imponerende sæson har medført, at West Bromwich-manager Slaven Billic, er villig til at gå langt for at få den målfarlige englænder tilbage i truppen.

Gayles lejekontrakt udløb i slutningen af sæsonen, og han er nu at finde i Newcastle igen. Det kan imidlertid være for en stakket frist.

West Bromwich har fået Salomon Rondon tilbage, efter den store angribers lejeaftale med Newcastle er udløbet.

Rondon nød pæn succes i Premier League, hvor det blev til 11 mål i 32 kampe for venezuelaneren. Begge klubber kan derfor have interesse i at lave en permanet byttehandel. Ifølge Dailymail er West Bromwich klar til at indgå en handel, men det er endnu uvist om Newcastle er med på ideen.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED