AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 11:50
Bye bye: Disse tre Manchester United-spillere er tæt på exit-døren

Tre spillere skulle være tæt på at skifte fra Manchester United.


Ole Gunnar Solskjær havde ifølge Manchester Evening News' rapport tidligere på sommeren planer om at sælge Romelu Lukaku, Marcos Rojo, Matteo Darmian og Alexis Sanchez.

Den belgiske angriber er endnu den eneste, som har forladt klubben, men de tre resterende spillere ser ud til at være tæt på at følge trop.

Alexis Sanchez er ifølge italienske såvel som britiske medier tæt på en etårig lejeaftale med købsoption til Inter Milan.  Alt afhænger angiveligt blot af nogle få detaljer, før handlen officielt er i hus.

Samtidigt er der rapporter fra England og Tyrkiet om, at Marcos Rojo er en eftertragtet mand i Fenerbahce.  Ifølge A Spor skulle klubberne  være blevet enige om endnu en etårig lejeaftale, men det vides ikke, om Fenerbahce forpligter sig til at købe argentineren næste sommer.

Faktum er, at han er overflødig i truppen, og Ole Gunnar Solskjær udtalte selv forleden, at han havde mindst én midterforsvarer for meget til rådighed.

Sidste mand på vej ud af svingdøren på Old Trafford er Matteo Darmian, som stort set ikke har set spilletid, siden Ole Gunnar Solskjær overtog trænersædet i klubben.

Han har længe været rygtet tilbage til sit hjemland, og skal man tro Gazzetta dello Sport, så har højrebacken nu opfordret klubben til at lade ham skifte inden deadline. Juventus, Inter og Fiorentina skulle alle have interesse i ham.

Der er ingen tvivl om, at han ikke står til at få nogen rolle for Manchester United denne sæson, så alt tyder på, at vi også ser Darmian drage tilbage til Støvlelandet inden deadline day den 2. september.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED