AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2023 12:01
Busquets: City-stjerne er den oplagte kandidat til at afløse mig

Barca-stjernen forlader klubben til sommer.


Efter 15 år er det til sommer slut.

Her forlader Sergio Busquets FC Barcelona med et bugnende fyldt trofæskab.

Klubbens manager, Xavi, ville dog gerne have beholdt Busquets.

Sandsynligvis fordi det ikke er ligetil at afløse spanieren på midtbanen.

Busquets selv har dog udset to spillere, der er ideelle til at afløse ham. Det er Rodri fra Manchester City og Real Sociedads Martin Zubimendi.

- Jeg ved, at der er snak om en masse spillere, om Rodri, om Zubimendi. De er rigtig gode spillere og muligvis dem, som passer bedst til DNA'et og den stil, som ønskes her, men de er i andre klubber, og de tilhører dem.

- Jeg har mødtes mindre med Zubimendi, men jeg har set ham på U21-landsholdet, og vi har stået overfor hinanden i ligaen og pokalen. Jeg tror, at det er de to, der er tættest på Barcas DNA, siger Busquets i et interview med Mundo Deportivo.

Barcelona har angiveligt også rettet kikkerten mod FC Bayern Münchens Joshua Kimmich, men her ser Busquets i stedet den Valencia-udlejede Nico Gonzalez som en kandidat.

- Det er lidt anderledes, for det er tysk fodbold. I sidste ende skal man ikke bare kigge efter DNA. Vi har også spillere herhjemme. Vi har Nico, som er på lån, og jeg synes, han gør det godt, selvom det er sandt, at han har manglet en smule stabilitet, fortæller Busquets.

Barcelonas planer om at finde en passende afløser til Busquets besværliggøres dog også af, at klubben er udfordret på det økonomiske aspekt.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!"

2. Færdig efter 12 år: "Han burde have forladt United for længe siden"

3. Nye meldinger: Messi har tilbud fra Premier League

4. Europæisk storklub vil hente Martin Ødegaard

5. Tak, men nej tak: Liverpool afviser bud

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE