Burnley fortsatte negativ stime i London

Af Marcus Sørensen
13.01.2018 Kl. 16:55
Igen i dag måtte Burnley gå fra banen uden tre point. Denne gang blev det til et nederlag til Crystal Palace.

Burnley fik en fantastisk sæsonstart, men i de seneste før dagens opgør i London havde Burnley ikke vundet.

Det startede godt for Palace, der efter 21 minutter bragte sig foran. Bakary Sako brød igennem i venstresiden, hvor han flot sendte bolden mellem benene på Tarkowski og ind bag Nick Pope i Burnley-målet.

Palace fortsatte med at være bedst, hvor udeholdet ikke rigtigt kom ind i første halvleg.

I anden halvleg kom Burnley bedre med i kampen og havde også tilbud ved blandt andre Sam Vokes.

Kort før tid var Christian Benteke tæt på at udbygge føringen, men det blev ved 1-0 til Palace.

På trods af nederlaget er Burnley stadig nummer syv i Premier League, mens Crystal Palace rykker op som nummer 12.

——————————————————————————————————————-

Andetsteds vandt West Bromwich med 2-0 over oprykkerne fra Brighton.

Jonny Evans, der rygtes til Manchester City og Arsenal, scorede kampens første mål, mens Craig Dawson udbyggede føringen i anden halvleg.