AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 15:30
Bundesliga-ekspert: West Ham-emne kan blive 'Årets Køb'

Kevin Hatchard, der følger Bundesligaen tæt, tror, at West Ham-emnet Sebastien Haller kan blive 'Årets Køb' i Premier League.


West Ham har solgt Marko Arnautovic til Kina, og London-holdet havde udset sig Celta Vigos Maxi Gomez som erstatning, men den uruguayanske angriber forventes at skifte til Valencia. 

Derfor leder Manuel Pellegrini efter alternativer, og senest er Frankfurts Sebastien Haller blevet rygtet til The Hammers. 

Kevin Hatchard, der har fingeren på pulsen i Bundesligaen, fortæller, at der endnu ikke er noget konkret på bordet mellem klubberne, men hvis det lykkes West Ham at hente Haller, vil det være et røverkøb, fortæller Hatchard. 

- Der er ingen tvivl om, at Maxi Gomez ønsker at blive i La Liga. Han vil hellere til Valencia, hvor der er Champions League, og Santi Mina ryger den anden vej som en del af handlen. Det er begge klubber tilfredse med, sagde Hatchard ifølge talkSPORT og rettede blikket mod Haller. 

- Angående alternativer bliver Sebastien Haller rygtet heftigt til West Ham nu. Jeg synes, han er en klassespiller. Han er en angriber, som er god til at sætte sine medspillere op. Sidste sæson havde Frankfurt Haller, Luka Jovic og Ante Rebic som de forreste tre. Mange af Jovic' mål var Hallers fortjeneste, fordi han satte ham op eller gjorde plads til ham ved at trække forsvarsspillere væk.

- Hans allround-spil er fantastisk. Han er god i luften og en rigtig målscorer. Jeg tror, at han bliver et røverkøb, hvis West Ham får ham. 

- De lokale journalister, der følger Frankfurt, siger, at der ikke er noget konkret, men Frankfurt vil heller ikke afvise noget. Hvis de kan lukke handlen, kan det blive en af sæsonens bedste handler. 

Den 25-årige franskmand scorede i sidste sæson 20 mål i 41 kampe for Bundesliga-klubben. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED