AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2021 11:39
Bundesliga-ekspert: Liverpool holder tæt øje med mulig Wijnaldum-afløser

Florian Neuhaus har haft en glimrende sæson for Mönchengladbach, og ifølge kilder i Tyskland ligger et muligt sommerskifte til Liverpool i kortene


Det vides stadig ikke, hvad der sker med Georginio Wijnaldum denne sommer. Hollænderen har kontraktudløb med Liverpool efter sæsonen, og det så længe ud til, at Barcelona var næste skridt i karrieren.

Men der har været usædvanligt stille omkring det mulige skifte længe, og forlydender går på, at catalanerne har trukket følehornene til sig. Liverpool og Wijnaldum er heller ikke kommet til enighed om en ny aftale, men i mellemtiden kigger The Reds på afløsere.

Blandt andre Brightons Yves Bissouma og Wolves' Ruben Neves har været nævnt, men ifølge transfereksperten Christian Falk, så er Mönchengladbachs Florian Neuhaus også højt oppe på listen. 

- Det er sandt, at de har holdt øje med spilleren i noget tid. Der er ikke noget konkret endnu, men det kan selvfølgelig blive konkret, hvis han beder om at spille der, udtaler han ifølge BILD som svar på forlydender om, at Neuhaus specifikt har bedt om et skifte til Merseyside-klubben. 

Florian Neuhaus har i denne sæson scoret syv mål og leveret otte assists og har en frikøbsklausul på 34 millioner pund. 

Liverpool møder senere i dag West Bromwich på udebane. Der er kickoff kl. 17.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE