AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 17:54
Bulgariens landstræner stopper efter racisme mod Englands landshold

Bulgariens landstræner Krasimir Balakov har opsagt sin stilling efter de forfærdelige scener i mandags i landskamp mod England.


Den 53-årige træner havde ansvaret for det bulgarske landshold, der tabte med 6-0 i Sofia til England, men det er ikke resultatet, der har været samtalepunktet efter kampen – det har i stedet været den racisme og Nazi-hilsner, som hjemmepublikummet udøvede mod nogle af Englands spillere.

Det bulgarske fodboldforbunds udøvende udvalg afholdt en pressekonference fredag eftermiddag, hvor Balakov sammen med hele udvalget valgte at gå af.

Krasimir Balakov havde ellers udmeldt, at han ikke havde hørt racismen fra de bulgarske fans mod Englands mørke spillere under kampen. Senere kom han med en undskyldning til det engelske hold og alle andre, der var blevet ramt af racismen.

Første step i UEFA’s anti-racisme protokol blev aktiveret, før der var spillet en halv time af kampen, hvor dommeren bad om, at der kom en offentlig udmeldelse på stadion, der fortalte fansene om at stoppe de racistiske ytringer – det fortsatte dog kampen igennem.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED