AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 21:59
Buh-råb mod Young: Solskjær vil have fans til at støtte op

Det er ikke faldet i god jord hos Ole Gunnar Solskjær, at der blev buhet mod Ashley Young.


Da Ashley Youngs navn blev råbt op på stadion i forbindelse med træningskampen mod Inter lørdag eftermiddag, var der buh-råb mod den engelske spiller, der hører til blandt de mest erfarne på Manchester Uniteds mandskab.

Det gik ikke ubemærket hen hos Ole Gunnar Solskjær, og efterfølgende var den norske manager ikke tilfreds med behandlingen af forsvarsspilleren, der har båret anførerbindet en del gange i den forgangne sæson.

- Jeg synes, at Ashley er topprofessionel. Han giver altid alt, og han var med til at skabe et mål. Vi vil have vores fans til at støtte vores spillere, og Ash har været en loyal spiller for klubben gennem mange år, og han vil fortsætte med at præstere, når han spiller.

- Jeg har ikke snakket med ham. De skulle løbe efter kampen, men jeg vil have en snak med ham, ja, fortæller Ole Gunnar Solskjær ifølge Goal.

Manchester United endte med at vinde kampen mod Inter på et mål af Mason Greenwood.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED