Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Budkrig: Nu kommer Liverpool med et højere bud

Af Emil Plovgaard
10.08.2023 Kl. 06:59
Liverpool forbereder nu et højere bud.

Liverpool har indtil videre forsøgt sig med tre bud på Southamptons Romeo Lavia.

Samtlige gange er det blevet med en afvisning til følge.

 

Det seneste bud fra The Reds lød på 388 millioner kroner, og sent onsdag kom det så frem, at Chelsea havde budt 414 millioner kroner.

Liverpool forbereder dog nu et højere bud for at sikre sig underskriften fra den 19-årige belgier, skriver The Telegraph.

Chelsea har ellers længe haft Moises Caicedo fra Brighton som det primære transfermål, og de har sågar været tæt på at lukke en aftale.

Ifølge Sacha Tavolieri har Lavia sagt ja til en fem-årig kontrakt med Liverpool, men klubberne er som bekendt ikke blevet enige.

Southampton kræver angiveligt 431 millioner kroner for Lavia, men hidtil er der altså ingen klubber, der har været i stand eller villig til at betale den pris.

Tavolieri forventer, at Liverpool hæver buddet til dét, som Southampton kræver.

Netop Liverpool og Chelsea møder hinanden i weekenden, når Premier League igen begynder. Her har ingen af klubberne dog Romeo Lavia på holdkortet, for ifølge Southampton-manager Russell Martin kommer der ikke til at ske bevægelse på den front før efter weekenden.

SPIL MED I VORES GRUPPE PÅ HOLDET.DK, HVOR DU BLANDT ANDET KAN VINDE EN BEOSOUND EXPLORE HØJTALER OG OG EN VALGFRI PREMIER LEAGUE-TRØJE. TILMELD DIG HER


TOPHISTORIER LIGE NU

5. Én ting forhindrer Højbjerg-skifte

Annonce