Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 07:44
Budgettet bliver lavt: Superagent skal "guide" signings til Tottenham

Football Insider skriver, at Jorge Mendes formentlig bliver stærkt involveret i Tottenhams aktiviteter i det næste transfervindue.


Verdens vel nok mest magtfulde agent, Jorge Mendes, kan komme til at spille en hovedrolle for Tottenham i det kommende transfervindue, for klubben opererer på et stramt budget, og portugiseren har tidligere haft held med at forhandle en række spillere til Londonklubben for småpenge.

Det skriver Football Insider.

Coronakrisen har ramt Tottenhams økonomi som en bulldozer, hvor man senest i seneste regnskab kunne fremvise et deprimerende underskud på £63,9 millioner. Derfor skal hver krone og øre vendes, når klubben forsøger at forstærke truppen til sommer, og derfor kan Mendes blive nyttig.

Agenten har tidligere fået spillere som Gedson Fernandes og Carlos Vinicius til klubben på billige lejeaftaler, og eftersom Mendes' Gestifute-bureau repræsenterer et væld af etablerede og talentfulde spillere, har han rigeligt at tilbyde José Mourinho og Daniel Levy.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED