AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 14:52
Bud 243 millioner accepteret: La Liga-angriber kan komme til West Ham

West Ham kan nærme sig endnu en sommersigning nu, hvor klubben har fået accepteret et bud på en angriber.


Maximiliano Gómez har spøgt i West Ham gennem længere tid, men nu kan den uruguayanske landsholdsspiller reelt være på vej til den engelske klub inden for kort tid.

Således skriverSky Sports, at West Ham har fået accepteret et bud på 243 millioner kroner på den store angriber af Celta Vigo. Dog er the Hammers ikke den eneste klub, der er ude efter Maximiliano Gómez, for Valencia har også fået accepteret et lignende bud.

Ifølge mediet er det nu op til Maximiliano Gómez at beslutte sig for, hvor han skal fortsætte i næste sæson.

Den 22-årige angriber har i de seneste to år tørnet ud for Celta Vigo i La Liga, hvor han allerede i sin første sæson imponerede stort med 19 mål i 36 kampe. I den forgangne sæson blev det til 13 scoringer i 35 kampe for den kriseramte danskerklub, der længe flirtede med nedrykning.

West Ham hentede tidligere på ugen Pablo Fornals i Villarreal, mens både Roberto og David Martin også er blevet hentet til den engelske hovedstadsklub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED