AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 19:55
Brügge-angriber har Premier League-præference

Wesley Moraes forlader Club Brügge denne sommer, og angriberen vil foretrække at komme til Premier League.


Wesley Moraes spillede søndag sin sidste kamp for Club Brügge, da Antwerp blev besejret med 3-2 i det belgiske mesterskabsslutspil.

Moraes forlod banen i tårer, og efterfølgende blev det bekræftet, at det skyldes, at brasilianeren forlader Brügge denne sommer.

- Jeg er rigtig ked af at forlade Brügge, og det var derfor, at jeg græd. Jeg ved det ikke endnu (hvem jeg skriver under med red.), men jeg har en præference for Premier League, og vi må se, hvad der sker. Jeg er nødt til at give det et skud (på et højere niveau red.).

- Det er tre år siden, at jeg ankom til Brügge, og det er en fantastisk klub, som har hjulpet mig med min udvikling. Det er en klub, som gav mig mulighed for at spille Champions League og score vigtige mål, og nu venter en ny udfordring, udtaler han ifølge themag.co.uk.

Ifølge Corriere dello Sport udviser Lazio, West Ham og Newcastle interesse for den braslianske angriber, som har lavet 38 scoringer i sine tre-og-en-halv sæson i klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED