AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2022 14:05
Brøndby kan få stor gevinst ved danskersalg til Premier League

Der er bud efter Jesper Lindstrøm fra flere engelske klubber, og i Brøndby må man sidde og håbe på et stort salg.


Arsenal, Newcastle og Tottenham.

Det er ifølge Ekstra Bladet klubber, der følger Jesper Lindstrøm ganske nøje – både her under VM-slutrunden, men også i danskerens tyske klub Eintracht Frankfurt.

Prisen for den danske landsholdsspiller, der har udviklet sig enormt siden sit skifte fra Brøndby i sommeren 2021, og det kan betyde, at der kan falde en stor sum af til Superliga-klubben, hvis eksempelvis en af de tre engelske klubber vælger at købe midtbanespilleren.

Den danske avis rapporterer, at Brøndby sikrede sig en videresalgsklausul på 15 procent af et beløb, der overstiger salgssummen på 52 millioner kroner, og derfor kan der nemt falde yderligere millioner af til Brøndby.

Hvis Lindstrøm sælges for 200 millioner kroner, vil Brøndby således få godt 22 millioner kroner ud af en sådan handel.

Superliga-klubben må derfor sidde og håbe på, at Lindstrøm præsterer godt til VM, og at de stenrige engelske klubber er klar til at punge op enten i januar eller til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE