Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 18:30
Brentford-stjerne er ikke imponeret: Arsenal kommer ikke til at vinde noget

Arsenal kommer ikke til at vinde nogle titler det næste stykke tid, mener Brentford-stjernen Ivan Toney.


Arsenal fik i weekenden deres første point i denne sæson efter en 1-0-sejr over Norwich.

The Gunners startede sæsonen ud med et nederlag til oprykkerne fra Brentford, hvor Ivan Toney var med fra start.

Brenford-stjernen har dog ikke været imponeret af Artetas tropper.

- Deres fans kommer nok ikke til at kunne lide mig efter det her, men Arsenal er ikke ret gode lige nu. Der er forskel på Championship og Premier League - misforstå mig ikke, men det var ikke vildt, hvor mange tænkte, at bolden ville have i ens eget net, hvis man lavede en fejl, siger Ivan Toney til Baller Talk.

- De var gode til at holde på bolden, men det rørte os ikke. De var ikke så vildt gode, som jeg troede. Jeg ved ikke, om det var fordi de ikke var gode, eller vi bare var tændte til vores første kamp.

- De er bare ikke, som de har været tidligere. Man tænker tilbage, hvor de var rigtig gode og er favoritter til at vinde kampene. I dag kan jeg ikke se dem vinde noget den nærmeste fremtid, lyder det fra Brentford-angriberen.

DELTAG I VORES KONKURRENCE OM FIFA 22 HER:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE