AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:10:2022 18:51
BREAKING: Voldtægtssigtet Premier League-spiller får forlænget sin kaution

Han kan fortsætte med at spille videre for sin klub, lyder det.


Premier League-spilleren, der i juli blev anholdt som følge af mistanke om begået voldtægt, har fået forlænget sin kaution.
 
Det skriver The Athletic.
 
Artiklen fortsætter under videoen.
 
 
Hans klub har ikke suspenderet ham, og han kan af juridiske årsager ikke blive nævnt ved navns nævnelse.
 
- 4. juli blev en påstået voldtægt meldt til politiet af en kvinde i 20'erne, skriver Metropolitan Police i en meddelelse.
 
- Voldtægten skulle angiveligt have fundet sted i juni 2022. 4. juli blev en mand anholdt på en adresse i Barnet under mistanke for voldtægt, og han blev varetægtsfængslet.
 
Mens han var varetægtsfængslet, blev der også koblet yderligere to voldtægter sammen med manden. Disse skulle være begået i april og juni sidste år mod en helt anden kvinde.
 
- Manden har fået kaution frem til en dato i begyndelsen af oktober, men denne er siden blevet forlænget. Den præcise dato afventes, lyder det fra politiet.
 
Han fortsætter altså med at spille for sin klub i Premier League, mens Mason Greenwood, der blev anholdt for mistanke om voldtægt og overgreb, er blevet suspenderet hos Manchester United.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE