AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 15:04
BREAKING: Salah meldes klar til Egyptens første VM-kamp

Mohamed Salah ser ud til at spille for Egypten fredag eftermiddag mod Uruguay.


Sikke en fødselsdagsgave Mohamed Salah ser ud til at få.

Fredag fylder Liverpool-stjernen 26 år, og samme dag kan han se frem til at få sin VM-debut.

Der har været stor tvivl om Egyptens med afstand største stjerne efter en skulderskade i Champions League-finalen mod Real Madrid den 26. maj. Nu kan den egyptiske landstræner dog fortælle, at Mohamed Salah med al sandsynlighed kommer i aktion allerede ved den første VM-kamp.

- Jeg kan næsten med 100 procents sikkerhed sige, at han vil spille – med forbehold for uforudsete faktorer i sidste minut, sagde Hector Cuper på et pressemøde.

- Vi forsøger at få ham til at føle sig godt tilpas. Lægerne giver ham muligheden for at spille eller ej. Jeg kender Salah rigtig godt – han er ikke bange. Vi ved, at der altid er en risiko ved at spille kamp. Det er noget, vi ikke kan skjule.

- Men hvis han spiller, vil han have fuldkomne garantier omkring sin fysiske tilstand, og jeg er sikker på, at han vil være okay. Hvis det viser sig, at der er et problem i sidste øjeblik, vil vi overveje det og se, om det kan blive løst, lød det fra landstræneren.

Egypten møder Uruguay fredag klokken 14.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED