Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2022 11:45
BREAKING: Premier League-manager står til fyring

Endnu en managerfyring i Premier League er under opsejling.


Det er efterhånden ikke til at finde rundt i, hvor mange managers Watford har haft gennem de seneste år.

I oktober sidste år valgte klubben at fyre Xisco Muñoz og erstattede ham med Claudio Ranieri. 

Nu står den italienske manager også til at blive fyret i nærmeste fremtid, da jobbet hænger i en meget tynd tråd. Det skriver The Athletic.

Watford tabte fredag aften 0-3 til Norwich på eget græs, der betyder, at Watford nu ligger til nedrykning, og ifølge mediet er ledelsen i Watford rasende over den elendige indsats, der blev leveret mod Norwich. 

En kilde tæt på klubben fortæller til The Athletic, at atmosfæren i klubben er giftig, og der formentlig kommer en stor ændring inden længe i form af en fyring af Claudio Ranieri.

Watford-ejer, Gino Pozzo, plejer at være kynisk, når det gælder managerfyringer, og skal man tro The Athletic, så lader det kun til at være spørgsmål om tid, før The Hornets skal ud og finde en ny manager.

Premier League-managers, der er blevet fyret i denne sæson:

Xisco Munoz (Watford)

Steve Bruce (Newcastle)

Nuno Espirito Santo (Tottenham)

Daniel Farke (Norwich)

Dean Smith (Aston Villa)

Ole Gunnar Solskjaer (Manchester United)

Rafa Benitez (Everton)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE