AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 15:30
BREAKING: Ombejlet Lyon-stjerne har bedt om at blive solgt

Det trækker op til et klubskifte denne sommer for Tanguy Ndombélé, som nu har bedt om at komme væk fra Lyon.


Klubber som Real Madrid og Paris Saint-Germain er blevet sat i forbindelse med Tanguy Ndombélé, men der er i særdeleshed også engelsk interesse for den franske landsholdsspiller, og de klubber må nu være opmærksomme.

Midtbanespilleren har således informeret Lyon om, at han ønsker at forlade klubben, og klubbens præsident er ikke afvisende over for, at det kan blive en realitet.

- Han ønsker et klubskifte. Intet er på plads, men døren kan måske være åben, fortæller Jean-Michel Aulas på et pressemøde.

Det er først og fremmest Tottenham, der er blevet meldt som en bejler til den dynamiske midtbanespiller, som har imponeret gentagne gange i den forgangne sæson.

Nu tyder det på, at en transfer kan være under opsejling, men han vil sandsynligvis blive en dyr herre, idet rygterne går på, at prisen kan nærme sig £60 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED