Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2022 17:53
BREAKING: Nu er der stor tvivl om Chelsea-salg

Nu er der kommet nye meldinger omkring overtagelsen af Chelsea FC.


- Chelsea FC kan bekræfte, at der er blevet accepteret en aftale med en ny ejergruppe ledet af Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter og Hansjoerg Wyss om at købe klubben.

Sådan forlød det fra London-klubben tidligere på måneden, hvor det kun var en tilladelse fra regeringen, der manglede at komme på plads, før overtagelsen kunne blive en realitet. 

Den er ikke kommet endnu, og nu melder adskillige engelske medier - heriblandt Sky Sports - at der nu er tvivl om overtagelsen kan komme på plads i tid - dvs. inden månedens udgang. 

Sky Sports melder, at regeringen endnu ikke har fået de forsikringer af Roman Abramovich om, hvor pengene fra salget kommet til at gå til. Her er der tale om beløbet på små 22 milliarder kroner. 

Uden en licens inden for de deadlines, som fodboldmyndighederne har sat, kan Chelsea ende med at blive udelukket fra klubturneringerne i næste sæson. Det gælder dermed Premier League, Champions League, FA Cup og Carabao Cup. 

Den nye melding kommer fra Sky Sports-journalisten, Mark Kleinman, som har fulgt sagen længe:

Andre medier, såsom The Times og Daily Telegraph, erfarer, at Roman Abramovich ikke har accepteret den nye salgsstruktur af den britiske regering, som har skabt tvivl om salget.

Derudover meldes det, at Roman Abramovich vil have tilbagebetalt lånet på £1,6 milliarder, som skal indbetales på en konto, som efterfølgende skal fryses, inden de går til en velgørenhedsfond.

The Times kan yderligere berette, at regeringens forslag om at få bygget nogle fodboldbaner rundt omkring i England er blevet droppet, og hele beløbet skal gå til krigsofre.

- Der er en seriøs bekymring i regeringen, at handlen falder sammen, og Roman Abramovich er klar til at lade Chelsea gå i sænk, siger en kilde fra regeringen til The Times.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE