AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2022 17:51
Her er buddet: Newcastle tæt på Lingard-signing

Eddie Howe vil gøre alt for, at Manchester United-reserven bliver Newcastles tredje signing i januar.


Newcastle arbejder på højtryk for at sikre sig Manchester Uniteds Jesse Lingard på en lejeaftale for resten af sæsonen.
 
For nylig kunne The Guardian fortælle, at Newcastle havde fået sit første bud afvist.
 
Men nu skriver Daily Mail, at Newcastle forsøger igen, men melder ikke om.
 
Opdatering: Daily Telegraph melder nu, at Jesse Lingard ikke ønsker et permanent skifte til Newcastle, da han til sommer vil holde sine muligheder åbne. Derfor er et lejeophold mest sandsynligt. Newcastle er villige til at betale £6 millioner og dække enløn på £80,000 om ugen for at leje ham.
 
Manchester Uniteds nuværende manager, Ralf Rangnick, har tidligere udtalt, at Uniteds nuværende trup er en kende for stor, og at han derfor ikke vil forhindre en spiller, der har lyst til at skifte, i at gøre lige netop dette.
 
29-årige Lingard har blot et halvt år tilbage af sin kontrakt på Old Trafford, og han er blot startet inde én gang for klubben i denne sæson, hvorfor en lejeaftale eller salg ville give god mening.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE