Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Mason Greenwood-anklager er blevet droppet

Af Jeppe Augustsen
02.02.2023 Kl. 14:18
Alle anklager mod Mason Greenwood er blevet droppet.

For et år siden blev Mason Greenwood anholdt for mistanke om at have begået voldtægt og overgreb mod sin ekskæreste.

Sagen startede, da ekskæresten delte billeder og optagelser af de påståede overgreb på de sociale medier.

Kort efter blev han suspenderet af Manchester United og har været det siden sagen har stået på, men nu er anklagerne mod Mason Greenwood droppet. Det oplyser Greater Manchester Police.

Han var anklaget for voldtægtsforsøg, kontrollerende adfærd og voldeligt overgreb.

I slutningen af sidste år blev det ellers fastlagt, at retssagen mod Mason Greenwood skulle starten den 27. november 2023, men han skal altså ikke for retten.

– Grundet den betydelige mediedækning af denne sag, er det kun rimeligt, at vi deler nyheden om, at den 21-årige mand, som var blevet anholdt og sigtet i forbindelse en undersøgelse, der blev åbnet i januar 2022, ikke længere står over for en straffesag i forbindelse med denne sag, siger Michaela Kerr fra Greater Manchester Police.

– Efterforskningsholdet har været i regelmæssig kontakt med det juridiske team og har givet eventuelle opdateringer og forstår begrundelsen for afbrydelsen af proceduren på dette stadie, og der ikke vil blive taget let på denne beslutning .

– På trods af mediernes og offentlighedens interesse i denne sag, har vi besluttet ikke at kommentere yderligere, lyder det.

En talsperson har udtalt, hvorfor man har droppet sigtelserne mod Mason Greenwood – Læs mere her.

Annonce