Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Manchester United-profil anklages for vold og trusler

Af Jeppe Augustsen
06.06.2023 Kl. 15:24
Brasiliansk avis melder, at Manchester United-spiller anklages for vold og trusler mod sin daværende kæreste.

Nu har endnu en Manchester United-spiller fået alvorlige anklager mod sig.

Det skriver den store brasilianske avis, Globo Esporte.

Ifølge avisen har den brasilianske DJ, Gabriela Cavallin, indgivet en politianmeldelse mod Antony, hvor hun anklager ham for vold, trusler og legemsbeskadigelse.

 

I dokumenterne for politianmeldelsen, som Globo Esporte har set, oplyses det, at hændelsen skulle være sket den 20. maj. Det er samme dag, som Manchester United spillede mod Bournemouth på udebane, hvor Antony spillede næsten hele kampen. 

Det fremgår dog ikke i dokumentet, om hændelsen fandt sted i England eller Brasilien. 

I politianmeldelsen har Gabriela Cavallin vedhæftet billeder af tidligere voldsangreb, som hun anklager Antony for, og har også vist truende beskeder fra Manchester United-spilleren. 

Ifølge Globo Esporte har Gabriela Cavallin og Antony været i et forhold i et års tid, og sidste år skulle hun have meddelt på de sociale medier, at de fik en abort. 

I øjeblikket er det også stor tvivl om, hvad der kommer til at ske med Mason Greenwood, som i starten af 2022 blev arresteret af engelsk politi grundet mistanke om at have begået voldtægtsforsøg, kontrollerende adfærd og voldeligt overgreb mod sin ekskæreste.

Af den grund blev han også suspenderet af Manchester United med øjeblikkelig virkning.

Lidt over et år efter sin anholdelse blev alle sigtelser mod Mason Greenwood droppet. Efterfølgende har Manchester United indledt deres egen interne undersøgelse, som man endnu ikke har fundet en afklaring på. Derfor er det stadig uvist, hvad fremtiden bringer for Mason Greenwood.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Nu har Benzema skrevet under på monsterkontrakt

2. PL-stjerne skal vælge mellem Manchester United og Liverpool

3. Fem grunde til at Højlund skal tage til Manchester United

 

Annonce