Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Manchester City har rekordtransfer på plads

Af Jeppe Augustsen
02.08.2023 Kl. 12:40
En pris er nu på plads mellem de to klubber.

Det har været undervejs i et stykke tid, men nu skulle det være på plads.

Manchester City er blevet enige med RB Leizpig om en transfer af Joško Gvardiol.

Det melder den tyske avis, BILD.

 

Joško Gvardiol er ikke udtaget til truppen i de kommende to træningskampe mod St. Truiden og VSG Altglienicke, og det er der god grund til.

Han skal nemlig til Etihad Stadium.

Ifølge BILD er Manchester City og RB Leipzig blevet enige om en pris på €90 millioner, hvilket svarer til 670 millioner kroner. Prisen er højere end ved Harry Maguires skifte til Manchester United, Joško Gvardiol bliver dermed den dyreste forsvarsspiller nogensinde.

Fabrizio Romano har tidligere meldt, at en mundtlig aftale var på plads mellem de to klubber, og ifølge transferjournalisten opstod der komplikationer mellem klubben efter afsløringen. Men nu skulle det altså være helt på plads.

Fabrizio Romano melder i dag, at det blot er de sidste detaljer, der mangler at komme på plads, og en aftale forventes at blive skrevet under senere på ugen. Joško Gvardiol står til at skulle igennem sit lægetjek på fredag.

Ydermere beretter BILD, at der er inkluderet en venskabskamp mellem Manchester City og RB Leipzig, som vil indebringe den tyske klub omkring 11 millioner kroner.

Joško Gvardiol ankom til RB Leipzig fra Dinamo Zagreb i 2021 for en sum i omegnen af 150 millioner, og RB Leipzig kan derfor se frem til en heftig profit ved salget.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce