Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Liverpool er enig med Brighton om Caicedo

Af Morten Bruun Jørgensen
11.08.2023 Kl. 02:13
Liverpool er ved at købe Moisés Caicedo i en britisk rekordhandel, lyder det nu fra flere sider.

Indtil videre er Enzo Fernández den dyreste spiller, der nogensinde er blevet hentet af en britisk klub, men den rekord står nu for fald. 

Liverpool er nemlig blevet enig med Brighton om en pris for Moisés Caicedo, der kommer til at koste hele 946 millioner kroner. 

Sådan lyder meldingen fra både The Athletic og transferjournalisten Fabrizio Romano. 

 

Torsdag holdt Brighton auktion, og både Chelsea, Liverpool og Bayern München bød på den ecuadorianske midtbanespiller inden midnat. Bayern München lagde ifølge 774 millioner kroner på bordet til Brighton, men begge de engelske klubber var villige til at byde mere. 

Liverpool vandt auktionen
Chelsea bød ifølge Fabrizio Romano de 860 millioner kroner, som Brighton hele sommeren har ønsket at få for Caicedo, men Liverpool overbød The Blues med et samlet bud på 946 millioner kroner. 

Dét bud sagde Brighton straks ja til, og selvom Caicedo og Liverpool indtil videre ikke har forhandlet en kontrakt på plads, er klubberne i gang med at forberede alle dokumenterne, der skal til for at indgå en aftale.

Liverpool vil ikke have nogen overraskelser, og derfor har klubben natten til fredag arbejdet på at få en aftale i stand med Caicedo, og klubben har også booket lægetjek til Brighton-stjernen fredag. 

Kan få debut mod Chelsea
Samtidig planlægger The Reds også at få Jürgen Klopp til at holde en samtale med Caicedo for at sikre, at en handel bliver gennemført. 

Det forventes nu blot at være formaliteter, der afholder Liverpool fra at gøre Caicedo til den dyreste spiller nogensinde i britisk fodbold. 

Chelsea og Liverpool mødes på søndag i første spillerunde, og hvis alt går vel kan Caicedo spille for Liverpool den dag.

SPIL MED I VORES GRUPPE PÅ HOLDET.DK, HVOR DU BLANDT ANDET KAN VINDE EN BEOSOUND EXPLORE HØJTALER OG EN VALGFRI PREMIER LEAGUE-TRØJE. TILMELD DIG HER

 

Annonce