Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea har 485 millioner-signing på plads

Af Jeppe Augustsen
03.06.2023 Kl. 18:54
Chelsea ser ud til at have vundet kampen om midtbanespiller.

Inden for det seneste års tid har Chelsea investeret massivt i nye spillere, og det ser ud til at fortsætte.

Nu forlyder det, at The Blues er på vej til at hente Manuel Ugarte fra Sporting Lissabon.

Det melder de to portugisiske aviser, Record og A Bola.

 

Manuel Ugarte har været et stort samtaleemne i den portugisiske og engelske sportspresse den seneste måneds tid, hvor han især har været rygtet til Chelsea og PSG, der begge er villige til at betale frikøbsklausulen på €60 millioner. 

Dermed skulle den uruguayanske midtbanespiller vælge mellem de to klubber – og Record melder, at valget er faldet på Chelsea.

Trods et større kontrakttilbud fra den franske storklub har han angiveligt valgt at tage til Stamford Bridge. I Chelsea vil hente tjene 26 millioner kroner om året ifølge avisen. Det meldes dog ikke, om det er brutto eller nettoløn.

Chelsea betaler efter sigende €60 millioner plus €5 millioner i bonusser for Manuel Ugarte. Det svarer til 485 millioner kroner. 

Sporting Lissabon vil modtage 70 procent af beløbet. 20 procent vil gå til Fenix, hvor han startede sin karriere, og de resterende 10 procent vil gå til Famalicão, som Sporting Lissabon hentede ham i.

Manuel Ugarte gør sig gældende på den defensive del af midtbanen, og det kan muligvis betyde, at N'Golo Kanté forlader klubben. Franskmandens kontrakt med Chelsea udløber i slutningen af denne måned.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce