AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 19:13
BREAKING: Bayern München signer City-stjerne

Sport Bild skriver, at Bayern München har signet Leroy Sané.


Det har taget over et år, men endeligt ser det ud til, at en af de længste transfersagaer er nået til vejs ende -  Bayern München er angiveligt blevet enige med Manchester City om en transfer for Leroy Sané, som skulle skrive under på en femårig aftale med de tyske mestre.

Det skriver Sport Bilds fodboldredaktør Christian Falk, der var den første til at melde Timo Werner til Chelsea, på sin Twitter-profil.

Vi kender ikke den endelige pris, men Falk skriver, at Bayern køber Sané for mindre end €50 millioner.  Det skyldes formentligt, at Sané nu kun har ét år tilbage på sin City-kontrakt og selv ønsker skiftet.

For et år siden var der ellers tale om en pris på op mod €120 millioner.

Verdens måske mest pålidelige journalist, når det omhandler transfers - Fabrizio Romano - har også netop bekræftet skiftet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED