AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2023 13:20
BREAKING: Arsenal er klar med rekordbud

Mikel Arteta og Arsenal forbereder rekordstort bud på Premier League-stjerne.


Arsenal har store transferplaner til sommerens transfervindue efter en flot sæson.

Mikel Arteta vil bygge yderligere på og har især planer om at styrke midtbanen, hvor meldingerne lyder på, at der som minimum skal hentes to nye spillere. 

En af dem kan ende med at blive West Ham-stjernen, Declan Rice, og det forlyder nu, at The Gunners arbejder på en transfer.

Daily Telegraph erfarer, at Arsenal er i fuld gang med at forberede et bud, som vil gøre Declan Rice til klubbens dyreste signing nogensinde.

Ifølge avisen er Arsenal i gang med at sammensætte et bud, der har en værdi af £92 millioner. Det svarer til 788 millioner kroner. 

LÆS OGSÅ: Transferprioritet: Newcastle vil på rov hos Arsenal

Declan Rice har efter sigende også i sinde at forlade West Ham i denne sæson, og ifølge journalisten Ben Jacobs foretrækker midtbanespilleren et skifte til Arsenal. 

Tidligere har der været meldinger om, at West Ham vil kræve over £100 millioner for Declan Rice, hvis de skal slippe ham til sommer.

Englænderens kontrakt udløber i 2024, men West Ham har en option i kontrakten, der betyder, at den kan forlænges frem til 2025.

LÆS OGSÅ: Thomas Frank er på listen: Disse seks managere overvejer Tottenham

LÆS OGSÅ: Rivaler vil sagsøge PL-klub for stort milliardbeløb


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE