AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 11:02
Brasiliansk legende: Derfor kan Messi være fristet af et skifte til Manchester City

Lionel Messi kan meget vel skifte til Premier League, mener den brasilianske legende, Rivaldo.


Den brasilianske legende, Rivaldo, der i mange år tørnede ud for FC Barcelona, mener, at Lionel Messi kan være fristet af et skifte til Manchester City.

Den argentinske troldmand overvejer i øjeblikket sin fremtid på Camp Nou, efter det er kommet frem, at der er gået koks i kontraktforhandlingerne mellem ham og klubben. Det skriver den catalanske radiostation, Cadena SER.

Den 33-årige argentiners kontrakt løber ud næste sommer, og det har for alvor sat gang i snakken om, hvorvidt næste sæson mon bliver hans sidste i Barcelona-trøjen.

Juventus er en af de klubber, Messi sættes i forbindelse med, men ifølge Rivaldo bør Manchester City også være inde i hans overvejelser.

- Hvis han overvejer at forlade klubben, så er der noget galt i Barcelonas omklædningsrum. Måske han er træt af alle de problemer, der har omgivet klubben på det seneste, fortæller Rivaldo til Betfair.

- Når Messis kontrakt løber ud, er han 34 år, men jeg tror sagtens, han vil kunne spille i Premier League.

- Det ville være trist at se ham forlade Barcelona, men jeg håber, han bliver lidt endnu.

- På trods af hans forbindelse til klubben, er han i sin gode ret til at skifte, hvis han vil. At blive genforenet med Pep Guardiola i Cty vil være fristende for ham, eftersom de to udgjorde et glimrende partnerskab hos Barca.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED