AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 15:41
Brasiliansk angriber udeladt af truppen: I forhandlinger med Newcastle

Newcastle er ved at slå ny transferrekord, da klubben er i forhandlinger med brasiliansk angriber.


Så nærmer det sig.

I de seneste dage har det været rygtet, at Joelinton er på vej til Newcastle, men at klubbens nye manager Steve Bruce først skulle godkende handlen. Nu er manageren blevet ansat, og tilsyneladende er skiftet ved at komme tættere på.

I dag skriver det anerkendte tyske fodboldmagasin Kicker, at den store brasilianske angriber ikke er med i træningskampen mod Jahn Regenburg, og det skyldes, at der er forhandlinger i gang med Newcastle.

Angriberen og hans repræsentanter holder i øjeblikket møde med folk fra Newcastle, der er på jagt efter en ny frontløber efter at have sagt farvel til Ayoze Perez, Joselu og Salomon Rondon i løbet af de seneste uger.

Joelinton er en 22-årig angriber, der så sent som i november sidste år forlængede sin kontrakt med Hoffenheim frem til sommeren 2022, og han har især i den forgangne sæson vist sit værd for den tyske klub.

Prisen siges at være omtrent 300 millioner kroner, hvilket vil være ny transferrekord i Newcastle.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED