Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 20:56
Braithwaite afslører: Derfor blev det ikke til et Premier League-skifte

Martin Braithwaite skiftede i 2017 til Championship, selvom flere Premier League-klubber var interesseret.


Vi har flere gange bragt historier om Martin Braithwaite, der har været rygtet til diverse Premier League-klubber.

I 2017 skiftede han tilstedeværelsen i Toulouse ud med Middlesbrough, der dengang spillede i Championship, selvom der var Premier League-klubber, som ville have fat i den danske angriber. 

I podcasten 'Rejsen' fortæller Martin Braithwaite, hvorfor han valgte at tage til Riverside Stadium, selvom det ikke var et skifte, som han i første omgang ikke havde lyst til.

- Til at starte med ville jeg ikke dertil, men med tiden kunne jeg se noget på den lange bane. Når jeg tager en beslutning, er det med det store mål i enden. Kan det føre mig dertil?, siger Martin Braithwaite.

- På det tidspunkt var der ikke nogle klubber, hvor jeg kunne udvikle mig selv offensivt, som jeg gerne ville. Der var nogle mindre klubber i Premier League, som var interesseret i mig. Jeg havde også en agent, som var ny, og jeg havde ikke de tilbud, som jeg havde regnet med.

- Det, der fik mig til at skifte til Middlesbrough, var, at der var en god træner, og jeg kunne godt lide den måde, han tænkte på. En moderne træner, som ville spille god fodbold. 

Martin Braithwaite kunne godt se bort fra sit eget ego, og han valgte Middlesbrough, så han kunne blive en del af et hold, der ville spille offensivt og kæmpe med i toppen af ligaen, selvom han ikke så sig selv som en Championship-spiller:

- Der kunne jeg udvikle mine færdigheder. På det tidspunkt havde jeg ikke de hold, hvor jeg kunne være en del af et dominerende hold. Jeg ville fortsat blive bedre i det offensive spil med det mål om at spille for en klub som Barcelona, hvor man skal lære at spille for et hold, som er dominerende i hver kamp. Det var det, der fik mig til at sige, at jeg gerne ville have den følelse, der skal lære mig og bringe mig derhen, lyder det fra Braithwaite.

Du kan se hele podcasten med Martin Braitwaithe og Danijel Drux, der er vært på programmet 'Sat Af', i nedenstående video, eller høre den på Spotify her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED